Uw voordelen

Een stabiel bedrijf

Wij hebben reeds meer dan 15 jaar ervaring met de productie van schrijnwerk. Wij zijn dan ook uitgeroeid tot een stabiel bedrijf met een goede reputatie op zowel de Poolse markt als internationale afzetmarkten.
Efficiënte investeringen en onze zorg voor de kwaliteit in elke fase van het productieproces vormen de basis van ons sterk merk. De continue groei in de verkoop en uitbreiding van onze afzetmarkten zijn daar het mooiste bewijs van.

Een breed aanbod

In onze aanbod vindt u meer dan 30 verschillende raam- en deursystemen, uitgevoerd in PVC en aluminium. Dit productengamma wordt steeds verder geoptimaliseerd en uitgebreid. Eko-Okna biedt u ook een ruime keuze aan houten schrijnwerk, speciale ramen en aanvullende elementen zoals rolluiken en horren.
Onze producten worden door een uitgebreid netwerk van betrouwbare handelspartners verkocht en geïnstalleerd.

Technologie

De productie van onze deuren en ramen gebeurt in twee moderne productiebedrijven in Racibórz en Kornice. Wij vervaardigen onze producten met grondstoffen en producten van gerenommeerde Europese partners en leveranciers. Onze productie voldoet aan de ISO kwaliteitsnorm en diverse certificaten bevestigen onze hoge kwaliteits- en veiligheidseisen.

Continu in ontwikkeling

Wij zijn continu in de weer met nieuwe ontwikkelingen en op zoek naar nieuwe mogelijkheden en opportuniteiten. Wij beschikken momenteel over een aanzienlijke productieoppervlakte van ruim 9.000 m2 voor onze ramen en deuren. Wij produceren dagelijks ruim 2.500 stuks. In de nabije toekomst plannen wij de verhuis van onze productie naar een nieuwe locatie van 20.000 m2. Onze productiecapaciteit kan dan verder groeien tot 4.500 eenheden per dag.