Partner worden

Wij zoeken installateurs met gevoel voor kwaliteit en service

Wij zoeken installateurs in België en Nederland voor uitbreiding van ons distributienetwerk. Bent u een installateur met gevoel voor kwaliteit en service, en u bent geïnteresseerd in ons partnerprogramma? 

Registreer vrijblijvend voor ons partnerprogramma of neem contact op met onze verantwoordelijke. Wij geven u graag meer details over een mogelijke samenwerking.

 

Verantwoordelijke partnerprogramma:

Mevrouw Ewa Psota (Nederlandstalig)

Mobiel: +32 496 516 481
Vaste lijn: 071/45.23.61

E-mail: ewa.psota@ekookna.pl , info@ekookna.be

 

 Of

Registreer hier voor ons partnerprogramma

 

Wij bieden u...

Ervaring en interessante samenwerkingsvoorwaarden

Eko Okna is een bedrijf dat kan bogen op jarenlange ervaring in landen als Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Italië, Luxemburg, Tsjechië, Slovakije, Slovenië, Serbie en Griekenland. Wij kennen de Europese markt en weten zo in te spelen op de behoeften van de consument. Daarnaast beiden wij u een hele reeks interessante samenwerkingsvoorwaarden.

Ondersteuning bij de verkoop

Eko Okna ondersteunt u als installateur bij de promotie en verkoop. Wij voorzien de nodige verkoopstools: productmonsters, banners, expositieproducten, documentatie. Wij zorgen eveneens voor een duidelijke marketing van onze verkooppunten.

Bijscholing en toegang tot kennis

Wij zorgen voor de nodige bijscholing en een continue toegang tot kennis. Tijdens de aangeboden scholingen kunnen onze partners alle informatie over onze producten alsook toegepaste technologieën verkrijgen.