Over ons

Eko-Okna werd in opgericht in Polen in 1998. Wij zijn intussen uitgegroeid tot een van de belangrijkste Europese fabrikanten van ramen en deuren. Daarmee spelen wij in op de groeiende markvraag en de behoefte van de Europese consument.


 

052 productiebedrijven 
13 Europese exportmarkten
Miljoenen tevreden klanten

Onze producten worden vervaardigd in twee moderne productie-eenheden, gelegen in Kornice. Beide bedrijven werken met geavanceerde technologieën en volledig geautomatiseerde productielijnen.

Onze ramen, deuren en andere producten verkopen wij niet enkel op de Poolse markt, maar deze vinden ook hun weg naar afnemers uit 19 Europese landen, zoals Frankrijk, België, Nederland, Duitsland en Zwitserland.


 

Innovatie en ontwikkeling
Investering in kwaliteit

Wij onderscheiden ons door de continue investering is innovatie en ontwikkeling. Ons productaanbod wordt telkens opnieuw aangepast aan de marktvraag en de nieuwste trends en normen.

Eko-Okna is niet alleen een producent van PVC ramen en deuren, maar biedt ook een breed gamma aan van aluminium en houten schrijnwerk, rolluiken, vliegenramen en garagepoorten.

Wij investeren in kwaliteit. Bij Eko Okna is iedereen in verantwoordelijk voor de kwaliteit van onze producten. Het is onze taak om ervoor te zorgen dat onze klanten hoogwaardige producten krijgen geleverd die aan hun verwachtingen voldoen. Dit vereist een continue evaluatie van de kwaliteit vanaf de productontwikkeling tot en met de productie.

Wij werken met volgende producenten samen:

 

hoppe maco aluplast