Infinity&Design Premium (torsieveren)

Vervaardigd van hoogwaardige onderdelen en uitgerust met een betrouwbaar bevestigings- en beveiligingssysteem. Onze garagedeuren zijn aan beide zijden voorzien van corrosiebescherming zodat ze er mooi blijven uitzien en jaren zullen meegaan. De gebruikte veren zorgen ervoor dat de deur perfect past bij ieder garageopening.

 

Specificatie

De garagedeuren zijn uitgerust met duurzame draaiveren in de lateien of aan het einde van de horizontale geleiders. Het hoofdzakelijke voordeel van deze oplossing is de mogelijkheid tot het vervaardigen van garagedeuren van tot maar liefst 15 m2 groot. De panelen zijn afkomstig van de toonaangevende fabrikanten Hoesch (Thyssen-groep) of Epco en worden gekenmerkt door een hoge bestendigheid tegen externe factoren en een uitstekende thermische isolatie. Op plaatsen waar de panelen verbonden zijn, is een patent toegepast dat de vingers beschermt tegen vermorzeling. Het hele pantser is bedekt met een laag ZM EcoProtect die beschermt tegen corrosie.

 

De deuren zijn beschikbaar in vele afmetingen naar gelang de wens van de klant. Wij bieden afwerkingsvarianten met de mogelijkheid van reliëf aan het oppervlak. Ook is er een reeks accessoires beschikbaar, waaronder automatische aandrijvingen, beglazing, servicedeuren en decoratieve onderdelen (meer informatie onder het tabblad 'accessoires').

 

Er kan worden gekozen tussen automatische aandrijving (met Somfy-motoren) of traditionele handmatige aandrijving. Ook kan de poort worden geïntegreerd in een smart home-systeem.

 

Technische specificatie:

 • maximale breedte: 5,5 m;
 • maximale hoogte: 3 m;
 • maximaal gewicht: 195 kg;
 • minimale afmetingen: deurpost 75 mm, latei 85/115 mm voor veren van achteren of 200 mm voor veren van voren;
 • CE-markering op basis van tests van het Zweedse Instituut voor Technisch Onderzoek SP.

 

Wij bieden panelen aan met de volgende oppervlakken:

 • glad,
 • Woodgrain met verschillende reliëfopties.

 

Kleuren

Standaardkleuren:

 • wit RAL 9016 – gladde structuur zonder ribben,
 • antraciet RAL 7016 – gladde structuur en woodgrain zonder ribben,
 • antraciet RAL 7016 – deep mat-structuur (sandgrain),
 • grijs RAL 7039 – deep mat-structuur (sandgrain),
 • zwart RAL 9005 – gladde structuur..

 

Niet-standaardkleuren:

 • RAL-palet,
 • Fineer (panelen met glad oppervlak – CC SkaiCool Colour technologie): Aluplast- en Salamander- palet.

 

Technologie

Sectionaaldeuren met de torsieveren eRSC200 (vooraan) of ERSC70 (achteraan). De deursegmenten onderscheiden zich door hun stevige en duurzame constructie en gebruiksveiligheid en bieden over de hele lengte vingerbescherming. Nog een troef is de vereenvoudigde montage: minder onderdelen en vooraf gemonteerde onderdelen.

 

Bij de vervaardiging wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige onderdelen van de beste soorten verzinkt staal en hard polyurethaanschuim. De sectionale constructie is uitgerust met vingerbescherming. Het torsieveersysteem is geschikt voor renovatie of vervanging van bestaande deuren.

 

Isolatie

Infinity&Design Premium-sectionaaldeuren worden gekenmerkt door hun goede isolatie. De panelen zijn vervaardigd van twee stalen bekledingen en een kern van polyurethaanschuim, wat garant staat voor de allerbeste isolatie. Bovendien zijn ook de geleiders voorzien van thermische afdichtingen.

 

De panelen zijn niet alleen bijzonder warm. Hun bekleding is ook dampdicht en corrosiebestendig.

 

Accessoires

Onze sectionaaldeuren kunnen worden uitgerust met een handmatige of automatische (Somfy-motor) met een aandrijving van 800N of 1000 N. U kunt uw deur ook laten uitrusten met een noodaccu. De deur wordt bestuurd met behulp van fotocellen, een draadloos codetoetsenbord en een noodontgrendeling. Wij adviseren u om de constructie te laten uitrusten met beveiliging tegen brekende veren. Ons assortiment omvat bovendien een hele reeks handvatten en sloten.

 

Als u meer licht wilt in uw garage en deze een individueel karakter wilt geven, dan kunt u uw deur ook voorzien van een fraaie beglazing. Indien gewenst kan deze ook worden vervaardigd van acrylglas, veiligheidsglas, anti-inbraak glas, gepantserd glas of glas met polycarbonaat. De beglazing beschikt over een roestvrijstalen frame, waardoor het geheel nog fraaier wordt. De deurpanelen kunnen worden voorzien van decoratieve applicaties van roestvrij staal.

 

De constructie van de garagedeur biedt tevens de mogelijkheid om er een toegangsdeur in aan te brengen, die de doorgang vergemakkelijkt en de gebruiksfrequentie (slijtage) van de deur verlaagt.