Beveiligingspakket

We willen u het hoogste niveau van bescherming bieden. Vooral op het gebied van veilig gebruik. Infiniti-poorten zijn een ideale oplossing die jarenlang veilig gebruik garandeert.

 

Beveiliging

Onze sectionaaldeuren zijn, naast het gebruik van beveiliging tegen veerbreuk en veilige Finger Safe panelen, uitgerust met een mechanisme dat beschermt tegen beknelling van de vingers.

 

De veerafdekking staat onder verticale hoek. Deze afdekking is niet alleen een visueel element, maar beschermt ook effectief tegen mogelijk handletsel veroorzaakt door de elementen van het hefmechanisme.

 

Accessoires

Ons assortiment omvat handige accessoires voor garagedeuren, zoals fotocellen, een sleutelslot, grendels, ontgrendeling vanaf de binnenkant, noodontgrendeling, een waarschuwingslamp of noodbatterij.

 

Bij het kiezen van een garagedeur is het ook de moeite waard om motoren met obstakeldetectie te overwegen. Deze zijn uitgerust met een speciaal obstakeldetectiesysteem. Als de garagedeur onderweg obstakels tegenkomt, stopt hij en keert automatisch terug. Deze technologie voorkomt dat de auto, omstaanders of dieren bekneld raken.