Functionaliteitspakket B

Tijdens creëren van Infiniti-poortlijn, hebben we ons gericht om dit het onderdeel te maken van het slimme huis. All in One Control-technologie, evenals verschillende accessoires, bieden u de mogelijkheid om alle elementen van het huis te beheren, zoals hekken, poorten, deuren, rolluiken, enz.

 

Automatisering

Infiniti garagepoorten zijn volledig geautomatiseerd, dankzij alle accessoires, garanderen we een comfortabele en veilige werking. Om aan uw verwachtingen te voldoen, maken we gebruik van de modernste aandrijvingen, waardoor de poorten, wanneer deze aangesloten zijn op het TaHoma-besturingssysteem, deel kunnen maken uit een smart home.

 

Somfy aandrijvingen:

Een van de meest technologisch Dexxo Pro-aandrijvingen, het geeft u de mogelijkheid om maximaal in 17 parameters in te stellen. Het heeft een obstakeldetectiefunctie, die garandeert dat het poort stopt en teruggaat wanneer het een obstakel op zijn pad detecteert, ongeacht of het een mens of een auto is. De motor heeft ook een overbelastingssensor.

 

 Aandrijving kan ook een geolocatiefunctie hebben na verbinding met het Connexon-apparaat. Met deze optie kunt u de afstand definiëren met behulp van de smartphone die het poort automatisch opent of sluit.

De poort kan automatisch geopend worden wanneer we de oprit oprijden.

Op het gebied van automatisering voor poorten bieden wij volgende accessoires:

  • Aandrijvingen
  • Codeer toetsenborden
  • Connexoon Somfy
  • Noodbatterij
  • Fotocellen
  • Noodontgrendeling

 

Energiebesparing

Om een veilig, gezellig en zuinig huis te creëren voor alle bewoners, bouwen de klanten steeds meer energiezuinige en passieve huizen. Om aan hun verwachtingen te voldoen, presenteren we poorten die geschikt zijn voor dit type constructie. Infiniti-garagepoorten beschikken uitstekende thermische isolatie.

 

Ze hebben een speciaal systeem van thermische latten die de staalconstructie isoleren vanaf de zijkant van de muur. De kern van het deurpaneel is gemaakt van polyurethaanschuim. Er zijn twee soorten panelen met verschillende warmteoverdrachtscoëfficiënten van 1,12 en 1,02, afhankelijk van de paneelhoogte. Bovendien kan beglazing een warm afstandsframe hebben om te voorkomen dat koude lucht binnendringt.

 

De garagepoort kan uitgevoerd worden met service- loopdeur. Bij poorten zorgen zij ervoor dat het voetgangersverkeer gescheiden wordt van de verkeer van transportmiddelen. Zo'n procedure zorgt ervoor dat de kou vanuit de buitenkant niet in z'n grote hoeveelheid binnen komt als bij het openen van de garagepoort. Montage van een deur in een sectionele garagepoort verlengt de levensduur van de poort zelf.