Steel Look

Specificaties

  • inbouwdiepte kozijn – 83 mm
  • inbouwdiepte vleugel – 67 mm
  • beglazing in pakketten van 21 tot 26 mm
  • het standaard glaspakket is 4/16Ar/4th [Ug=1,1]*
  • beglazingsdikte 5 tot 43 mm
  • thermische isolatie – 2,56 W/m2K
  • toepassing – vaste vitrines, éénvleugelramen, tweevleugelramen
  • brede kleurenkeuze

 

* Standaard voor de dag 16.04.2019. Vereist technologische bevestiging.

 

Kleuren

De kleuren accentueren niet alleen de vorm van de aluminium profielen, maar benadrukken ook de individuele kenmerken en unieke esthetiek ervan.

 

Alle aluminium systemen in ons aanbod zijn verkrijgbaar in twee kleurenpaletten: RAL en DECORAL. Wij bieden ook geanodiseerde profielen aan. Dankzij deze uitgebreide keuze kunt u eenvoudig de raamkleur voor elk interieur of elke gevel kiezen.

 

RAL

Basiskleurenpalet. De profielen kunnen worden voorzien van zowel een van de 213 gladde kleuren als kleuren met zand- of metaalstructuur.

 

DECORAL

Houtachtig kleurenpalet. De aluminium profielen uit ons assortiment kunnen worden geleverd in de volgende kleuren: gouden eik, noot, mahonie, moeraseik, beuk, den, kers, siena PL, siena rosso, winchester, gouden kers.

 

Constructie

Steel Look is een raamsysteem waarmee solide en duurzame raamconstructies kunnen worden vervaardigd, bedoeld voor comfortabel dagelijks gebruik. Vanwege zijn specificaties is het uitermate geschikt voor de passiefbouw en energiezuinige bouw. Dit systeem leent zich uitstekend voor de bouw van éénvleugel- en tweevleugelramen die naar binnen opendraaien.

 

Dankzij de karakteristieke gladde en zeer slanke profielen kan het systeem worden toegepast in bijzondere projecten. Het komt ideaal tot uiting in vaste vitrines, op ruiten met enkel glas en op samengesteld glas. Steel Look profielen kunnen worden geleverd in elke kleur uit het RAL-palet en in houtachtige kleuren. Daardoor zijn de ramen van dit systeem altijd in harmonie met het uiterlijk van de gevel en het interieur.