S 9000

Specificatie

 • klasse B-profiel,
 • constructie met zes kamers,
 • inbouwdiepte 82,5 mm,
 • standaard gesloten staal in het kader,
 • 3-afdichtingsysteem
 • de mogelijkheid om zowel ramen als deuren te productionren,
 • V-Perfect las in standaard,
 • de mogelijkheid om een ​​verplaatsbare stijl te gebruiken
 • maximale afmetingen van de constructie: 1200 x 2550 mm (raam met één vleugel), 1800 x 2550 mm (raam met dubbele vleugel - met garantie),
 • aluminium klink als standaard,
 • alleen in ramen een beglazing met STV-technologie,
 • beglazing met pakketten van 26-54 mm (beglazing met STV-technologie),
 • beglazing met pakketten van 23-52 mm (traditionele beglazing),
 • standaard glaspakket 48 mm 4/18/4/18/4*,
 • 6 anti-diefstal punten per vleugel,
 • mogelijkheid om profielen te kleuren met acrylcolor-technologie**.

* Standaard voor de dag 16.04.2019. Vereist technologische bevestiging.

**De kleur alleen aan het buitenkant, van binnenuit blijft het profiel wit.

 

Veiligheid

Veiligheid van ramen die gemaakt zijn met behulp van het S 9000-systeem biedt het beslag zelf. Als een van de weinige fabrikanten worden standaard alle draai-kiepraam beslagen uitgevoerd met een vergrendeling voor de verkeerde positie van de klink. Het is geïntegreerd met de vleugellift.

 

Optioneel kan het beslag aangevuld worden met extra anti-diefstal haken, klinken met een sleutel, klinken met een knop, reedcontact of een alarmlus in het glas.

Het is vermeldenswaard dat de technologie voor raambescherming sterk beïnvloed wordt door de technologie van het drooglijmen van het glas op de sponning van de vleugel (STV). Het in evenwicht brengen van het glas is erg moeilijk.

 

Energie-efficientie

Er groeit het aantal klanten dat op zoek is naar energiebesparend schrijnwerk, dat in de winter de warmte binnenin het gebouw houdt en in de zomer voorkomt het opwarmen van dat de kamers. Kozijnen op basis van het S 9000-systeem lijkt de ideale oplossing.


Het creëert geweldige kansen. De inbouwdiepte maakt de montage van beglazingen tot 54 mm breed (STV-beglazing) of 52 mm (traditionele beglazing) mogelijk. We bieden onze klanten standaard een warm, 48 mm breed (4/18/4/18/4) glazen pakket. Voor mensen die waarde hechten aan hoge thermische isolatie-eigenschappen, raden we aan om de ramen te plaatsen met een breder pakket van zelfs vier panelen, evenals een warm afstandhouder. Het op deze manier vervaardigde kozijn verkrijgt zonder problemen de warmteoverdrachtscoëfficiënt die vereist is voor ramen die gebruikt worden bij passieve bouw.

 

Esthetiek

Ramen worden vaak de decoratie van de façade of het interieur van het gebouw. We geven onze klanten verschillende opties, waardoor ze het raam uniek kunnen maken.


De basisvoorstelling is het kiezen van de kleur en structuur van het fineer. We hebben een breed kleurengamma en de technologie van vandaag stelt ons in staat om enkelzijdige, dubbelzijdige fineer- en duokleurige formule.


We raden ook acrylkleuring aan. Dit is een innovatieve technologie, waardoor we niet alleen een ongebruikelijke kleur van schrijnwerk zullen verkrijgen, maar vooral, zal deze kleur zijn uiterlijk vele jaren behouden. In dit geval wordt de PVC gecombineerd met gekleurd acrylglas, waardoor een onafscheidelijk mengsel ontstaat. De kleur die op deze manier wordt verkregen, veroudert niet en gaat niet kapot. Profielen die geverfd worden met acrylcolor zijn ook beter bestand tegen beschadiging, krassen en zijn gemakkelijker te onderhouden. We bieden onze klanten meer dan een tiental kleuren, die gebruikt kunnen worden om profielen te verven.


Kleur is echter niet alles. Reeds in standaard zijn de ramen in het S 9000-systeem gelast met behulp van de V-Perfect-technologie. Hierdoor geven we onze klanten een nauwkeurig afgewerkte schrijnwerk, omdat de verbindingen gemaakt worden zonder de vloed van overtollige dekvloeren, waardoor de raamhoeken een zeer esthetisch uiterlijk krijgen. De plaats waar de profielen samengevoegd worden, wordt praktisch onzichtbaar en van binnenuit is het raam perfect schoongemaakt.

 

Technologie

Kleurrijke ramen voor het hele leven? Het is mogelijk! Allemaal dankzij de innovatieve technologie van acrylcolor-profielen. Reeds in het stadium van de productie van raamprofielen worden ze op onlosmakelijke wijze gecombineerd met vloeibaar acrylglas. Ze vormen een uniform oppervlak. Het is vermeldenswaard dat acrylglas het duurzaamste plastic ter wereld is. De coating reflecteert de zonnestralen en schilfert niet, vereist geen onderhoud en de kleur van het profiel verandert niet, zelfs niet na meerdere jaren.

In ons aanbod hebben we verschillende kleuren, die gebruikt kunnen worden voor S 9000 profielen. Profielen zijn echter aan één kant gekleurd. De geselecteerde kleur is altijd zichtbaar vanaf de buitenkant. Van binnenuit blijven ramen of deuren wit.


De tweede innovatieve technologie die gebruikt wordt voor de productie van schrijnwerk op basis van het S 9000-systeem, is de STV—droogglastechnologie. In dit geval wordt het glas op de sponning van de vleugel gekleefd. Dankzij STV kunt u vleugels met een hoogte tot 2,5 m beglazen zonder gebruik te maken van een tussenstijl. De technologie verbetert de statica. Bovendien zorgt het ervoor dat het schrijnwerk uitstekende thermische isolatie-eigenschappen verwerft. We willen het ook benadrukken dat het vervangen van het glas heel eenvoudig is. Snijd gewoon de oude glas uit en plak een nieuwe in. Standaard gebruiken we de STV-technologie om de raamvleugels te glazuren.

 

Beschikbare kleuren

GEA 01
GEA 02
GEA 03
GEA 04
GEA 07
GEA 08
GEA 09
GEA 11
GEA 12
GEA 13
GEA 16
GEA 17
GEA 19
GEA 20
GEA 21
GEA 22
GEA 23
GEA 24
GEA 25
GEA 27
GEA 28
GEA 30
GEA 31
GEA 32
GEA 34
GEA 35
GEA 37
GEA 39
GEA 40
GEA 41
GEA 42
GEA 43
GEA 46
Inbouwdiepte
82,5 mm